Автомобили под наем

TS Travel.net : Коли под наем летище Бургас

Коли под наем в България

Евтини коли под наем в Бургас +359 888622658

Рент а кар летище Бургас

Коли под наем
Aвтомобили под наем в Бургас и Слънчев бряг, Поморие, Несебър, Равда, Елените, Свети Влас, Созопол и Приморско

Най-евтини коли под наем в Бургас

Предлагаме най-ниски цени за коли под наем в Бургас и изгодна информация. Наемане евтини коли под наем на летище Бургас и съседните курорти и градове. Икономичен рент а кар в Бургас и Слънчев бряг, евтини коли по телефон или онлайн. Приемаме резервации на телефон 0888622658 за да се възползвате от услугата ни за най-евтините коли под наем в Бургас и региона. .

В цените ни са включени:
- Супер автокаско;
- Гражданска отговорност;
- Пътен данък;
- Неограничени километри;
- Винетка;
- Най-ниските цени за нови автомобили;

Резервация може да се направи онлайс с формата или по телефона- виж контакти. 24/7 потдръжва и доставяне на автомобилите се осъществява от професионален екип специалисти на фирмата. Автомобилите се потдържат в много добро техническо състояния, а в случай на авария или произшествие се заменя колата възможно по най- бързия възможен начин.

Минимален период на наемане на летище Бургас е 24 часа. Възраст на наемателя (шофьора): Изискването е минимално 23 години за групите А,B,C и 25 год. за групи D, Е, L и 28 год. за G. Наемателят (шофьора) е необходимо да престави свидетелство за управление на МПС с валидност от минимум 2 (две) години. Включването на втори шофьор в наемането на автомобила се обсъжда при подписването на договорът, за което се плаща такса от 20 лева еднократно. Заплащане сумата за автомобила е при подписването на договор в брой или с кредитна карта. При наемане на кола под наем на летище Бургас се заплаща еднократна такса от 20 лева. Паркинга на летището е платен и се заплаща при необходимост от наемателя.

Най-ниски цени за коли под наем летище Бургас

наем кола

Наемане коли под наем на летище Бургас и Варна- Бургас рент а кар предлага добре потдървани автомобили денонощно при условия: място на наемане ( приемане) на автомобил- до Вашия хотел или офис е възможно в момента на резервацията на автомобила, при което клиента заплаща всички такси, ако е извън офисите на ТС ТРАВЪЛ. Еднопосочен наем ( рент а кар) на автомобил е се извършва при уточняване с представителя на фирмата. Доставка (приемане) на автомобил - извън работното време и територия на град Бургас или летището Бургас се заплащат минимални такси. Ценовите тарифи включват: неограничен пробег, пълната техническа подръжка и застраховките – супер автокаско, местата в автомобила, гражданска отговорност, пътен данък и винетка. Автомобилите под наем на ТС ТРАВЪЛ са застраховани съгласно действащите закони за застраховане за територията на Република България. .

Наемателят приема автомобила под наем с пълен резервоар и трябва да го върне в пълен- на аерогара Бургас или в града, в противен случай заплаща разликата до пълен резервоар по 3.0 лв/литър. Наемателят има отгороворност за всички щети, които нямат покритие от условието на застраховка автокаско или Гражданската отговорност за коли под наем в България. Детски седалки или верига за сняг се дават срещу минимална такса. Наемателят е длъжен да заплати депозит от 200 лева. Заплащаното в брой на наетия автомобил е в брой, кредитна карта или банков превод е в български лева.
Коли под наем летище Бургас:: Рент а кар Бургас:: Автомобили под наем в Бургас!